Female!

Het kopen van bijvoorbeeld een Morning After Pil is altijd wel een genante aangelegenheid. In deze categorie staan allemaal producten die via ILelle.nl bij Dokteronline bestelt kunnen worden. Het is dus niet meer nodig om naar buiten te moeten voor dit soort aankopen. Je kunt rustig op je luie stoel blijven zitten en dan wordt het thuisbezorgd.
Producten in de categorie Female

Morning After Pil (Norlevo)
Een morning after pil is nodig als de pil vergeten is in de eerste week van de pilstrip, er een gewone stopweek is geweest EN er geslachtsgemeenschap heeft plaats gevonden zonder bescherming in de 7 dagen voorafgaande aan de vergeten pil, zelfs als dit in de stopweek is geweest. Als er geen stopweek is geweest dan is de morning after pil niet nodig.

Met Norlevo kan je de kans op het ontstaan van en zwangerschap verkleinen met 95% tot 58 % indien je deze pillen binnen 48–72 uur na de onbeschermde geslachtsgemeenschap hebt ingenomen. De meeste kans op het voorkomen van zwangerschap is er als je deze pillen binnen 24 uur inneemt.

Bestel de echte Norlevo via ILelle.nl bij Dokteronline.

Nu voor: € 12,34Anti-Conceptie pillen
In de pil zitten vrouwelijke hormonen, namelijk oestrogenen en progestagenen. De combinatie van deze hormonen zorgt dat je niet zwanger wordt.

Er bestaan veel verschillende anti-conceptie pillen. De keuze voor een pil wordt meestal gebaseerd op het soort progestageen en de hoeveelheid oestrogeen die een pil bevat. Het Nederlands Huisartsengenootschap adviseert een pil te gebruiken die het progestageen levonorgestrel, lynestrenol of norethisteron bevat. Pillen die één van deze progestagenen bevatten worden tweede generatiepillen genoemd. Pillen van de derde generatie bevatten als progestageen gestodeen, desogestrel of norgestimaat. Pillen van de vierde generatie bevatten drospirenon.

Bestel je anti-conceptie pillen via ILelle.nl bij Dokteronline.

Nu voor: € 6,74Candidiasis
Witte vloed, fluor vaginalis, is een van de meest voorkomende problemen bij vrouwen in de huisartsen praktijk. Slechts bij twee derde van de vrouwen kan door onderzoek een microbiologische afwijking worden gevonden. Als er een oorzaak wordt gevonden is het merendeel van de gevallen een infectie door Candida albicans. Dan wordt het een Candidiasis genoemd.

Candidiasis is een vaginale infectie veroorzaakt door de schimmel, Candida. Bij 15 tot 20 % van gezonde vrouwen kan deze schimmel worden gevonden. Behandeling is alleen nodig indien er hinderlijke klachten zijn van jeuk en witte afscheiding. Vaginale infecties zoals Candidiasis komen veel voor. Ongeveer 75% van alle vrouwen zullen een schimmel infectie in hun leven doormaken.

Bestel medicatie tegen Candidiasis via ILelle.nl bij Dokteronline.

Nu voor: € 4,99Acne
Acne wordt niet veroorzaakt door dieet, gebrek aan hygiëne of stress. De oorzaak is meervoudig en bestaat uit abnormale verhoorning, hormonale invloeden, bacteriegroei en overgevoeligheid. Overdadig scrubben van de huid, spanning en sommige voedsel bestanddelen kunnen wel een opleving van de acne veroorzaken maar dan moet de aandoening al bestaan. Acne kan onder controle worden gehouden door de juiste medicatie en huidverzorging

Bestel medicatie tegen acne via ILelle.nl bij Dokteronline.

Nu voor: € 22,08Producten in de categorie Female

.Morning After Pil (Norlevo) - het ontstaan van een zwangerschap verkleinen
.Anti-Conceptie pillen - pillen die zorgen dat je niet zwanger wordt
.Candidiasis - een van de meest voorkomende problemen bij vrouwen
.Acne - kan onder controle worden gehouden door de juiste medicatie en huidverzorging
.Alle producten in de categorie Female