Pour il!

ILelle.nl is de online-shop met producten voor hem en haar. Spannende producten voor hem en ondeugende producten voor haar. Je hebt er nu voor gekozen om de producten te bekijken die speciaal gericht zijn op de man.

Energieboosters om de hele avond door te gaan. Lustverhogende middelen om jou en je partner de hele avond elkaar gek te kunnen laten maken. En dan beginnen we nog niet eens over de uitgebreide collectie toys en gadgets die op ILelle.nl te vinden is. Diverse producten kunnen helpen je sexleven te verbeteren. Denk aan erectiepillen, zalfjes om je orgasme uit te stellen en we hebben zelfs druppels die speciaal zijn ontwikkeld om te zorgen voor een betere smaak van je sperma. Verder hebben we de allerheetste DVD's en kunnen producten zoals Muscle Booster en Power Aid je lichaam goddelijk maken. Kortom: kijk lekker rond en geef je ogen de kost.


Top aanbiedingen!
Vibrex
De allernieuwste hit! Een condoom met mini vibrator! De hoogfrequente trillingen zorgen voor een ongekend genot bij man en vrouw.

Nu voor: € 10,00


Spaansevlieg
De Spaansevlieg is het beste lustopwekkend middel van dit moment. Je raakt ontremd en wordt gevoeliger voor sexuele toenadering.

Nu voor: € 25,00


Libido Delay Gel
Wil je langdurig intiem contact met je sekspartner zonder bang te hoeven zijn dat je al binnen enkele minuten of soms al binnen enkele seconden klaarkomt?

Nu voor: € 29,50